Αγώνες Διαχρονικών Αθλητών από τον ΑΣΕΔΑΣ

Ο ΑΣΕΔΑΣ, υπό την αιγίδα της ΟΕΒΑΣ, προτίθεται να διοργανώσει αγώνες Διαχρονικών αθλητών στο Ζηρίνειο στάδιο στην Κηφισιά, καθώς αναμένεται ότι τις επόμενες ημέρες θα δοθεί η σχετική έγκριση από την ΓΓΑ.

Λόγω της κατάστασης το κόστος των αγώνων θα είναι αυξημένο, συγκεκριμένα για να καλυφθούν η ηλεκτρονική χρονομέτρηση, οι κριτές, τα έξοδα βάσει πρωτοκόλλου του ΣΕΓΑΣ για τον COVID-19 (βοηθητικό προσωπικό, αντισηπτικά, μάσκες, κλπ), και απαιτείται η συμμετοχή τουλάχιστον 60-70 αθλητών/αθλητριών.

Για τον λόγο αυτό οι επιλογές είναι οι παρακάτω:

  1. Επίσημος αγώνας, Σάββατο, 25 Ιουλίου (απόγευμα) στο Ζηρίνειο,
  2. Επίσημος αγώνας, Σάββατο, 1 Αυγούστου (απόγευμα) στο Ζηρίνειο,
  3. Ανεπίσημη ημερίδα, σε μια από τις δυο ημερομηνίες, όπου οι αθλητές θα αγωνιστούν ανεπίσημα μεταξύ τους και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν (με κόστος € 2 ανά ανάρτηση) στο site world master rankings.

Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι: 100μ., 200μ., 400μ., 800μ., 1.500μ., 3.000μ., 5.000μ. βάδην, ψηλά εμπόδια (80μ./100μ./110μ.), ύψος, μήκος, τριπλούν, σφαίρα και ακόντιο.

Το κόστος συμμετοχής στους επίσημους αγώνες είναι € 10 (δέκα ευρώ) ανά άτομο, ανεξάρτητα του αριθμού των αγωνισμάτων.

Προκειμένου να γίνει σωστός και έγκαιρος προγραμματισμός, καθώς τα χρονικά περιθώρια προετοιμασίας των αγώνων είναι πολύ περιορισμένα, παρακαλώ δηλώστε το συντομότερο δυνατό ποια ημερομηνία σας ενδιαφέρει (25η Ιουλίου ή 1η Αυγούστου), το είδος του αγώνα (επίσημος/ανεπίσημος) καθώς και σε ποια αγωνίσματα θέλετε να συμμετάσχετε.

Η δήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να γίνει είτε με μήνυμα στην σελίδα του Greek Athletics στο Facebook, είτε με μήνυμα στο messenger του Akida Masters.

Σημειώστε ότι οι οριστικές δηλώσεις θα γίνουν μετά την έγκριση των αγώνων από την ΓΓΑ και αφού δημοσιευθεί και η προκήρυξη του αγώνα.

Επιμέλεια Greek Athletics