Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποτελέσματα Τριάθλου Ρίψεων 2020

Το Σάββατο 1η Αυγούστου έγινε στο Κτήμα Βαναντίδα στην Παλλήνη ο καθιερωμένος αγώνας τριάθλου ρίψεων. Στην φετινή διοργάνωση οι αγωνιστικές συμμετοχές ήταν περιορισμένες λόγω COVID-19, αλλά για άλλη μια φορά ο αγώνες έγινε σε πολύ όμορφο αγωνιστικό και φιλικό κλίμα και όλοι οι συμμετέχοντες (11 συνολικά) είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα αγωνιστικό τεστ-προπόνηση, σε μια δύσκολη αγωνιστική χρονιά με ιδιαίτερα περιορισμένες ευκαιρίες αγώνων για όλους τους αθλητές, συνδυάζοντας έτσι ιδανικά την άθληση, την ψυχαγωγία και την κοινωνικοποίηση, βασικές αρχές του διαχρονικού αθλητισμού.

 

Η φιλοξενία από τους οικοδεσπότες, την οικογένεια Μαγγανά, ήταν για άλλη μια φορά εξαιρετική και μετά το τέλος των αγώνων οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία, σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, να σχολιάσουν τον αγώνα τους καθώς και θέματα του Ελληνικού διαχρονικού αθλητισμού που τους απασχολούν.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στο τρίαθλο που περιελάμβανε τα αγωνίσματα της σφαιροβολίας, του βαρύ οργάνου και της Ελληνικής δισκοβολίας νικητής αναδείχθηκε ο Βασίλης Μαγγανάς (Μ65) με 2.650 βαθμούς, με δεύτερο την Παναγιώτη Κακογιώργο (Μ70) με 1.707 βαθμούς και τρίτο τον Νίκο Γεωργίου (Μ50) με 1.653 βαθμούς, ενώ πολύ κοντά ήταν ο Γιώργος Μπίρης (Μ70) και ο Δημήτρης Γαζής (Μ40) με 1.645 και 1.631 βαθμούς αντίστοιχα.

Επιπλέον των τριών παραπάνω αγωνισμάτων έγιναν επίσης το Κρητικό βόλι και το υπέρβαρο όργανο 20 κιλών (44,3 lb).

 

Στο συνημμένο αρχείο μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του τριάθλου ρίψεων 2020 και των επιμέρους αγωνισμάτων.

Επιμέλεια Greek Athletics