Λάβετε θέσεις, έτοιμοι … φύγαμε!

Τα συναισθήματα ίδια όπως λίγο πριν την εκκίνηση, πριν την έναρξη του αγώνα … ανυπομονησία, προσμονή να απελευθερωθεί το σώμα και το πνεύμα, αυτοσυγκέντρωση και έλεγχος της αδρεναλίνης, τελευταίες σκέψεις για το πλάνο του αγώνα, εικόνες πολλές να εναλλάσσονται συνεχώς στο μυαλό …

Όταν όμως ο αγώνας αρχίζει τα πάντα ξεκαθαρίζουν, το πνεύμα καθοδηγεί το σώμα για την επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος.

Κάπως έτσι ξεκινήσαμε κι εμείς! Με πολλές σκέψεις, συζητήσεις, αναλύσεις, ανταλλαγή απόψεων, έρευνες, αλλά και με μεγάλη επιθυμία και πίστη να πετύχουμε και να δημιουργήσουμε ένα site το οποίο θα είναι το πληρέστερο στον χώρο του κλασσικού αθλητισμού στην Ελλάδα.

Αφετηρία στάθηκε η αγάπη μας για τον στίβο, η οποία γέννησε την επιθυμία μας να δημιουργήσουμε ένα site το οποίο θα εστιάσει στους πρωταγωνιστές … στους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, αλλά και στους απλούς αθλητές, στα μικρότερα σε ηλικία παιδιά που προσπαθούν να ξεκινήσουν την αθλητική τους σταδιοδρομία, στους διαχρονικούς αθλητές (masters) που συνεχίζουν, αγνοώντας τον χρόνο, να προπονούνται και να αγωνίζονται.

Το όραμά μας είναι να δώσουμε την δυνατότητα μέσα από το greekathletics.gr στους αθλητές και πρωταθλητές να βγουν στο προσκήνιο, να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους, να διατυπώσουν τις απόψεις τους για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και για όσα επιθυμούν να βελτιωθούν στον χώρο του κλασσικού αθλητισμού. Επίσης μέσω του greekathletics.gr η ευρύτερη αθλητική κοινότητα του κλασσικού αθλητισμού (στίβος, αγώνες δρόμου και βουνού, διαχρονικοί αθλητές) θα τροφοδοτείται με την απαραίτητη πληροφόρηση την ευρύτερη σε θέματα προπονητικής, διατροφής και αποκατάστασης με άρθρα αλλά και παρουσιάσεις.

Ο στόχος μας είναι να γίνει το greekathletics.gr το σημείο αναφοράς, ανταλλαγής απόψεων και πληροφοριών όλων των αθλητών του κλασσικού αθλητισμού στην Ελλάδα. Ένα site όπου ο πρώτος λόγος θα ανήκει στους αθλητές και τις αθλήτριες, καθώς σε εβδομαδιαία βάση τουλάχιστον θα παρουσιάζεται ένας ή και περισσότεροι αθλητές! Μέσω του greekathletics.gr οι πρωταγωνιστές του στίβου, είτε εν ενεργεία πρωταθλητές, είτε διαχρονικοί αθλητές και πρωταθλητές που έχουν αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση ή προπονητές και σύλλογοι, θα παίρνουν τον λόγο για να μοιραστούν τις εμπειρίες και την γνώση τους, να εκθέσουν τις απόψεις τους για τις προοπτικές του στίβου στην Ελλάδα και την γνώμη τους για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την κοινότητα του κλασσικού αθλητισμού, να παρουσιάσουν τα σχέδια και τους στόχους τους για το μέλλον. Πιστεύουμε ότι η γόνιμη συζήτηση, η ανταλλαγή ιδεών και οι προτάσεις για λύσεις σε θέματα όπως οι συνθήκες προπόνησης και προετοιμασίας, οι διοργάνωση αγώνων στην Ελλάδα και η συμμετοχή σε αγώνες του εξωτερικού, από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, τους αθλητές δηλαδή, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για την Ελληνικό κλασσικό αθλητισμό.

Ως άμεσα ενδιαφερόμενοι για τον στίβο, καθώς είμαστε ενεργοί Διαχρονικοί Αθλητές, πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσεγγίσουμε τα θέματα του στίβου με αγάπη, επαγγελματισμό και πραγματικό ενδιαφέρον. Θέλουμε το greekathletics.gr να αποτελέσει για όλους εσάς αθλητές, συναθλητές και φιλάθλους τους στίβου το μέσο της καθημερινής σας ενημέρωσης και θα περιμένουμε με χαρά να σας συναντήσουμε εντός του greekathletics.gr, σε στάδια, σε προπονήσεις και σε αγώνες!

Με φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Distribution desk

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Customer service

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Shipping Service

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.